LAMBRECHTS TUIN & PARK EN JP MACHINES ONDER ÉÉN DAK

PUTTE/SINT-KATELIJNE-WAVER – Jos Pauwels, al meer dan 30 jaar de drijvende kracht van JP-Machines in Putte, gaat met pensioen. De activiteiten van zijn bedrijf worden overgenomen door Lambrechts Tuin & Park in Sint-Katelijne-Waver.

JP-Machines is wijd en zijd bekend voor zijn kwaliteit en service van tuinmachines. Zowel openbare besturen als tuinaanleggers en particulieren behoren tot de klantenkring.

Drijvende kracht Jos Pauwels ruilde in de jaren 80 zijn baan als autotechnieker voor een leven als zelfstandige. Zijn passie voor techniek lag aan de basis van zijn beslissing. De liefde van John voor een bepaald merk van tuinmachines bezorgde hem de bijnaam Mr John Deere.

Overname

Na meer dan drie decennia is het tijd voor iets anders. Jos is 63 en gaat met pensioen, maar laat zijn klanten niet in de steek. De activiteiten van JP-Machines worden overgenomen door Lambrechts Tuin & Park in Sint-Katelijne-Waver. De winkel en technische dienst van JP-Machines zijn verhuisd naar Dreefvelden 15 in Katelijne. Voor de klanten verandert er niets. Telefoon, e-mail en Facebookpagina van het bedrijf blijven behouden. Ook de service voor het ophalen en terugbrengen van machines loopt gewoon door.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *