JP-MACHINES GAAT IN ZEE MET FINS MERK

JP-Machines wordt de officiële verdeler van Norcar knikladers in de provincies Antwerpen en Vlaams-Brabant. De Katelijnse onderneming gelooft rotsvast in het Finse merk dat al knikladers ontwikkelt sinds 1998.

“We waren al enige tijd op zoek naar een kwalitatief merk knikladers om in ons gamma op te nemen. Na verschillende kandidaten vergeleken te hebben kwamen we uit bij Norcar”, vertelt Jeff Maldoy van JP-Machines, dat na het pensioen van oprichter Jos Pauwels sinds april 2018 verder gaat als dochteronderneming van Maldoy NV.

Knikladers kennen hun toepassing in verschillende sectoren waaronder landbouw, tuinbouw, tuinaanleg, industrie, openbare instellingen en de paardensector. Die polyvalentie maakt van deze machines een goede investering.

Jeff Maldoy: ““Een tuinaanlegger kan er bijvoorbeeld een pallet klinkers van 1500 kg mee van zijn vrachtwagen nemen, maar evengoed putten mee boren, het gras maaien of hem inzetten voor de winterdienst als sneeuwruimer. Dankzij zijn laag eigengewicht is hij heel interessant om mee te nemen naar klanten op locatie.”

JP-Machines beschikt net als voor zijn andere merken over een eigen servicedienst met ervaren techniekers. Deze zorgen ervoor dat de service achteraf ook vlot verloopt door bijvoorbeeld een onderhoud bij de klant thuis uit te voeren. Zo verliest de klant zijn toestel niet voor een volledige dag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *